Płatki drożdżowe nieaktywne 250 g

32,00 zł
Ilość

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Płatki Drożdżowe Nieaktywne 250 g – Naturalne Źródło Białka i Witaminy B12

Płatki drożdżowe nieaktywne to wartościowy produkt spożywczy, który wyróżnia się serowo-orzechowym smakiem, wysoką zawartością białka, witamin z grupy B, cynku oraz żelaza. Nie zawierają drożdży aktywnych, dlatego są bezpieczne dla układu trawiennego. To doskonały dodatek do diety wegańskiej, ketogenicznej i zdrowego stylu życia.

Właściwości zdrowotne płatków drożdżowych:

  • Naturalne źródło białka roślinnego – aż do 50% zawartości.
  • Bogate w witaminy z grupy B – wspierają układ nerwowy, redukują stres i poprawiają koncentrację.
  • Zawierają cynk i żelazo – wspomagają odporność i zdrowie skóry, włosów oraz paznokci.
  • Mogą zawierać witaminę B12 – szczególnie ważną dla wegan i wegetarian.
  • Nieaktywne drożdże – nie fermentują w organizmie i są lekkostrawne.
  • Bez glutenu i laktozy – odpowiednie dla osób z nietolerancjami pokarmowymi.

Jak stosować płatki drożdżowe?

  • Jako naturalny zamiennik sera – posypać sałatki, makarony, kanapki i pizze.
  • Do sosów i zup – nadają lekko serowego smaku i wzbogacają wartości odżywcze.
  • Do past kanapkowych i hummusu – podkreślają smak i dodają kremowej konsystencji.
  • Do owsianki i smoothie – doskonałe źródło białka roślinnego.
  • Do domowych burgerów i kotletów warzywnych – poprawiają teksturę i smak.

Kup teraz i ciesz się wyjątkowym smakiem oraz wartościami odżywczymi!

Płatki Drożdżowe Nieaktywne to doskonały wybór dla osób szukających zdrowej i smacznej alternatywy dla sera. Zamów już dziś i wzbogacaj swoje posiłki o naturalne składniki odżywcze!

Masa netto: 250g

Kraj pochodzenia: Francja

Data ważności znajduje się na etykiecie.

Wartości odżywcze w 100g produktu:

Wartość energetyczna 1440 kJ / 340 kcal;

Tłuszcz 4,0g ;

Węglowodany 38g (w tym cukru 12g);

Błonnik 22g;

Białko 52g.

Informacja o alergenach: W zakładzie pakowane są również sezam, migdały, różne orzechy oraz produkty zawierające gluten. Pomimo, że dokładamy wszelkich starań nie można wykluczyć w 100% wystąpienia śladowych ilości tych surowców.

Zapraszamy do obejrzenia filmu:

281

Specyficzne kody