

Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Mąka z komosy ryżowej białej to naturalny, bezglutenowy produkt wytwarzany z drobno zmielonych nasion komosy ryżowej. Jest znana na całym świecie jako superfood, ze względu na swoje wyjątkowe właściwości odżywcze. Mąka z komosy ryżowej białej dostarcza pełnowartościowego białka, błonnika, witamin i minerałów, będąc doskonałym wyborem dla osób dbających o zdrową i zbilansowaną dietę.
Cechy i właściwości mąki z komosy ryżowej białej:
Wszechstronność w kuchni:
Masa netto: 500 g
Kraj pochodzenia: Peru
Składniki: mąka z komosy ryżowej
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1540 kJ/ 368 kcal
Tłuszcz: 6,07 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g)
Węglowodany: 64,16 g ( w tym cukry 0,1g)
Błonnik: 7 g
Białko 14,12 g
Sól: 0,01 g
Informacja o alergenach:
Pomimo, ze dokładamy wszelkich starań może zawierać śladowe ilości innych produktów pakowanych w zakładzie takich jak: sezam, orzechy, a także zawierających gluten. Przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.